Måndagspyssel!

Så har en ny vecka startat, tycker nyss den förra började. Men jag hoppas att den här går lika fort, för älsklingen börjar sin semester på fredag vid lunch =) Sen har vi 3 underbara veckor framför oss med massor av familjmys. Men även urstädning av förråd och lägenhet inför visning av lägenheten. Det är mindre skoj men vi måste ju göra det. Och tänk så skönt det kommer att vara när vi har gjort det.
Belöningen kommer ju att bli att få åka på semester. Tänk vad skönt att veta att allt tråkigt är redan är gjort. Och när man kommer hem är det bara småplock som väntar.

Här har i allafall veckan börjat i ett lugnt tempo. Melle vaknade vid 8 och ville gymma, bara att gå upp. Sen har han ätit och nu ligger han och sover i vår säng. Är rätt svalt där inne just nu och så har jag balkongdrren öppen lite grann. Gör inget nu när det är så varmt.
Har även passat på att tvätta lite på morgonen. Nu kan man ju hänga ut kläderna och torka, underbart =) Luktar SÅ mycket godare om tvätten när den får torka ute.
Sen blir det att dammsuga lite innan jag ska försöka att sätta mig ute i solen en sväng. Att gå ut idag blir det inget av, Melvin orkar inte med det. Skönare för honom här hemma där vi har det svalt =)

Nej nu ska jag hänga ut lite tvätt sen blir det att titta lite på framtida barnomsorgen för Melle. Gör inget att börja i tid =)
Ha en fab dag i solen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback