Middagsbjudning

God kväll eller kanske ska säga god natt!!??
Ligger nu nerbäddad i sängen och ska se Göta kanal 2, fick med den i Amelia sommar och är för pigg för att sova. Kan lätt bli så =)
För en liten stund sedan gick Carro och Nicke hem efter en härlig kväll. Var god mat och trevligt sällskap, kan man fira nationaldagen på bättre sätt??!! Nej, den ska väl firas i gott sällskap och det har vi gjort.
Kvällen bjöd på många skratt och mycket prat men även lite fotboll. Tyvärr var ju den matchen mindre trevlig, lika bra att strunta i att se onsdgens match. Kommer ju inte att klara av att gå vidare ändå!
För att återgå till middagen så gjorde vi det enkelt för oss och bjöd på färdig potatis och rotfruktsgratäng. Vi hade lite för lite tid för att göra en egen hemmagjord gratäng. Och varför slulle vi, finns så goda färdiga att köpa. Till det bjöd vi på kyckling fylld med finmald fetaost och timjan och rosmarin. Carro äter inte kyckling så hon fick lax. Måste säga att jag blev riktigt nöjd med maten =)
Jag, Christian och Melvin tackar Familjen Rudqvist/Gustafsson för en trevlig kväll, får vi göra om! Och Melvin vill bli buren också ;) Tack för all hjälp med honom men ni får inte skämma bort oss! Blir lätt van med avlastning!

Bilder från dagen lägger vi upp imorgon.
Ha en underbar natt med många söta drömmar!
//Glammomamma

Kommentarer
Nicke. säger:

tack själva för kanon god mat & super trevligt sällskap!..o om melvin vill bli buren så är det bara att säga till ;) haha!

2009-06-07 | 09:26:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback