Nyheter hemma hos oss!

God kväll i värmen!
Nu sitter vi här i soffan och svettas bort. Men tror inte att vi är ensamma =) Man ska egentligen inte klaga men  nu börjar det bli LITE för varmt. Varken barn eller djur mår bra av den här hetten. Finns självklart fler som inte gör men är lite extra jobbigt för dom.
Melle har fått bada lite svalt, var han i stort behov av. Efter att vi kommit hem från vår lilla utflykt så blev det ett bad direkt. Kan lova att han tyckte det var skönt. Blev genast mycket piggare efter det.

Blev som sagt en sväng till Norrköping idag. Får se det som en lyckad utflykt, kom ju hem med lite saker =) Både till oss och Melle. Såg en ny barnvagn som jag blev sugen på, ingen som behöver en?? ;) Nej får i såfall bli till nästa unge och då kan jag lova att det kommit nya modeller.
Vi var på Babyland och hittade ett nytt gym till lillkillen. Så nu kan han inte ligga och böja ner bågen med benen. Utan i det här finns det en hand/fotplatta som han kan trycka på så den spelar musik. Det finns en spegel som han kan titta på när han ligger på mage. En massa nya figurer som låter och är roliga att klämma och dra i =) Sen kunde man vika upp kanterna på mattan, bra när man bara har det som en lekmatta.
Han verkade gilla det, blev mycket lek efter badet. Och nu har han större plats att leka på med. Han tycker ju att det är så skoj att rulla till mage nu =)


Melle in action i sitt nya gym.

Blev även en stol till vår prins. Han börjar ju kunna sitta lite bättre nu och det är bra för honom att träna. Även om han inte är helt stabil så är det bara att lägga en kudde runt midjan och en kudde på bordet. Blev en snabbtest innan han somnade och den var perfekt.
Den kommer att få följa med på semestern men även på andra ställen. Bra att ha med sig när man är bortbjuden. Han vill ju gärna sitta upp nu och vara med. Så det funkar inte så bra att ha honom liggandes brevid sig längre.


Nu kan han sitta med när vi äter mat. Mycket roligare än att vara nere på golvet och titta på oss =)

Det sista vi köpte till honom var en lekplatta att sätta upp i bilen. vet inte om det kallas för det men jag kallar den för det =) Ska vi sätta upp på ryggstödet i bilen, så har han något att leka med när han sitter i sin billstol.
Var lite saker för honom att dra i och så var det en spegel. Alltid bra när det är med speglar =)
Så det blir premiär när vi åker om 2 veckor. Bra för honom att ha något att sysselsätta sig med ifall han inte sover hela resan. Är ju ändå en bit vi ska åka!


Vi har tyvärr inte packat upp den än men ni kanske ser lite på bilden på förpackningen hur den fungerar!?

Nej nu ska jag ta och plocka lite med tvätten. Skriver lite mer senare och visar er vad mami och papi köpte idag ;)
Ha det så härligt så länge...


Kommentarer
Gynning säger:

Sötnosen växer så det knakar.Ha en bra dag

2009-06-29 | 11:36:48
Bloggadress: http://frokengynning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback