Service!

God morgon!

Här är vi vakna och pigga faktiskt. Melles nya tid att vakna är runt 7, så det är lika bra att börja räkna med det. Får lägga mig och sova lite tidigare än jag tidigare gjort. Så jag orkar med att hålla honom sällskap.
Fast idag gjorde det ingenting att vi vaknade tidigt. Vi ska nämligen lämna in bilen på service vid 9.30. Och sån tur vi har slipper vi åka till Mjölby för att serva den. Köpte bilen i Norrköping men den firman har tyvärr kursat och i den här staden finns det ingen Nissan återförsäljare. Då fick vi höra att Hedins bil här i stan har service av Nissan  bilar. Något nytt dom börjat med fast dom inte säljer dom bilarna.
Så snart är det dags att gå upp och fixa till oss. Får inte bli sena, bilen får inte bli sen =) Bra att lämna in innan semestern, så allt är ok tills vi ger oss ut. Och så har den snart gått 1500 och då ska man ju lämna in den på första serivicen.
Och igår damp det ner en rabattcheck i brevlådan på 1000 kr vid ett servicetillfälle. Snällt att göra det INNAN man ska lämna in den. Annars brukar det ju komma EFTER man har lämnat in bilen.


Så här ser vår ögonsten ut, samma färg men vi har stålrör runt hela bilen. Hittade ingen bild på bilen på datorn, så jag fick ta en reklambild =)

Nej dags att äta lite frukost och sen ge lite frukost =) Och sen måste vi fara iväg och lämna bilen. Och efter det tar Melle och jag en promenad hem till mamma på en kopp kaffe.
Får skriva lite mer senare och håll tummarna för att det inte är några stora fel på bilen!!

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback