Svalkande glass i skuggan

Igår hade vi en liten träffa med Familjen Lööke. Var ett tag sen vi sist sågs men det blir tyvärr så när man har småbarn och jobb. Nu väntar ju Sofie barn så hon och jag jobbar ju inte ;) men våra kära män gör ju det =) På tal om det så är deras lilla tös Agnes planderad att komma idag, så jag håller tummarna för att det blir en bebis under dagen.
Vi köpte i allfall glass och tog med oss till en lekpark här i närheten. Där parkerade vi oss i skuggan på en filt och bara hade det gott. Var ju bara lite varmare igår än tidigare dagar.
Melvin är inte så förtjust i solen och värmen, så han blev lite ledsen men som tur är så har jag Lööke. Pappa hade inte kommit från jobbett än, så Lööke ryckte ut och tröstade. Under tiden lekte jag och Alfons i lekparken, vi åkte rutchkana och gungade på dom små figurerna. Sen blev han pappasjuk och ville mysa med sin pappa och Melvin. Som tur var döck Christian upp då coh tog hand om Melle.
Var en trevlig eftermiddag och på fredag har vi planerat in en grillkväll, får se om den blir av. I bästa fall så finns det ju en liten bebis till där =)

 
Världenns sötaste lilla Alfons, här med pappas solbrillor =)

Nu ska jag fixa klart det sista med dopinbjudningarna.
//Glammomamma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback