Vår semester


Här kommer vi att spendera två underbara nätter i mitten på juli. Om man bokade innan 31 maj så fick man rabatt på utvalda Scandic hotell. Och vårat favorithotell i Malmö var självklart med, S:t Jörgen. Vi bor ALLTID där när vi är i Malmö.

Så ett Superior rum kostade som ett vanligt dubbelrum, så självklart tog vi det. Lättare nu när vi har Melle med också.Efter två dagar i Malmö kommer vi att åka till Göteborg för att bara spendera en natt där. Då satsar vi på att bo riktigt fint, Gothia Towers. Eftersom det här blir vår semester så kostar vi på oss lite mer extra..det brukar vi inte göra när vi bor på hotell.
Här bor vi på våning 18-23 och äter frukost i en speciell matsal för dom som bor lite högre upp. Vi får gratis tidning och en fri film, fritt solarium och fri roomservice. Jag tycker att ibland måste man kosta på sig lite extra...därför vi bara bor en natt. Det är som balsam för själen...

Sen är vår semester slut för det här året, vi kommer bara göra mindre utflykter. Så nu håller vi tummarna för att det blir en bra sommar så vi alla kan riktigt njuta =)

//Glammomamma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback