Värme...

Puh så varmt det är både inne och ute, skulle vilja ha ett kylrum att gå in i. Vet inte riktigt vart man ska ta vägen när det blir så här hett.
Var ute och gick en sväng förut men det gick knappt att röra sig, höll på att dö av värmeslag. Så det blev bara en kortis sväng innan vi gick in i centrumet och köpte frimärken.
Märker även att Melvin inte tycker om när det blir så här varmt, när vi är inne blir det bara att ha blöja på sig. Helst skulle jag vilja att han slapp blöjan med men det funkar inte riktigt. Fast när vi bytte blöja förut fick han ligga naturell en liten stund. Han verkade tycka det var skönt, fick ligga på mage och träna ryggen lite samtidigt.
Så idag struntade vi i babysången, orkar inte stressa iväg i värmen. Vi ska iväg senare och träffa Familjen Lööke och äta lite glass. Lööke har nämligen gått på 7 veckors ledighet, han har en massa pappadagar att ta ut och sen har han semester. Och vilken dag somhelst kan deras lilla tös komma =)
Så just nu är jag bara hemma och tar det lugnt, dricker vatten som aldrig förr. Det går ju åt när det är så här varmt =) Och om en stund ger vi oss iväg och äter glass...MUMS! Blir LÄTT en isglass idag, hoppas att den inte smälter bort bara.


Alla sätt utom dom dåliga är bra. Vet inte hur Melle ligger och sover just nu men roligt såg det ut =)

Nej nu ska jag titta till min tvätt som hänger ute och torkar. Finns inget härligare än att hänga ut tvätt ute och torka. Blir en helt annan doft på tvätten och så hör det sommaren till.
Ha en fortsatt fab dag i hörsommar vädret som råder!

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback