Alfons på besök

Hejsan!
Nu sitter jag här i tystnaden, ska kanske njuta lite...Sofie och Alfons gick hem för en liten stund sen. Dom skulle på middag ikväll och behövde gå hem och fixa till sig lite.
Var en riktigt trevlig träff, Alfons är verkligen en festlig liten kille. Han går runt och inspekterar och kollar på saker. Han tyckte verkligen om våra fiskar, fick lyfta upp honom flera gånger. När han såg dom så vinkade han så glatt åt och och skrattade. Han är verkligen en sååå mysig kille och snäll som få!
Blev ingen pasta utan vi valde att göra pannkakor, vi blev så sugna på det efter att ha pratat om det. Blir aldrig att vi gör det här hemma, eftersom älsklingen inte är så förtjust i det. Jag däremot tycker att det är rikigt gott, så nu hatr jag lagt mitt begär för ett tag!
Så nu ska jag bara vänta på att Chrristian kommer hem igen, ska iväg en sväng sen. Kanske skulle passa på att vila lite men just nu känner jag mig inte trött. Är nog lite uppspelt själv, har blivit  smittad från Alfons tror jag!? Han var så gullig när han gick in till Melvins säng och stod och tittade på honom. Efter en stund så tog han av strumpan som Melvin hade på sig och la brevid sängen. Efter en stund gick han tillbaka och då stod han och försökte dra av byxorna. Så otroligt gullig han är, och han är bara 1,5 år men ändå så stor att han når upp till Melvin i sängen.
Blir att träffa dom nästa vecka igen, kul att ha någon som är hemma på dagarna som jag är. Hoppas på att det blir lite bra väder då, så vi kan gå ut och gå en promenad och sitta i sandlådan och leka lite.

Lovade även att lägga in kort på kläderna jag köpte igår. Jag hoppas på att april och maj går fort så jag kan få inviga min klänning som jag köpte. Den är så sommrig och färgen är nog min favorit färg för sommaren.
Ska nog ta och sätta mig och kolla lite på H&Ms hemsida och se om jag kan hitta något skoj. Har 10 % rabatt där nu och jag såg lite snygga saker igår som jag inte hann med att titta närmare på.


Underbar sommarklänning som jag bara läääängtar efter att får börja använda!


Snyggt linne från H&M, snyggt till ett par med leggings!

Ha en fortsatt skön eftermiddag, solen tittar fram här just nu. Hoppas att den gör det för er med!!??
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback