Arbete pågår...

Just nu så håller vi för fullt på med att fixa till hissgardinerna i köket. Det blir lite fix med att ta ner det gamla och sätta upp två nya brevid varandra. Dom måste täcka hålen efter fästena som har hållt gardinstången uppe och sitta snyggt brevid varandra. Dom måste ju hamna i mitten av fönstret, annars kommer det att se helskumt ut.
Fick även upp en hissgardin i vårat Dressingroom och vad mycket en sådan sak kan göra. Helt plötsligt ser ju rummet mycket mer mysigt och ombonat ut. Nu längtar jag bara tills gardinerna är uppe i köket så jag kan få fixa med det sista. Är Christian som sköter uppfästningen och jag som står för dekorationen =)


Just nu ser det inte klokt utan men snart är det ordning på det. Så härligt med lite vårigt i köket =)

Melvin sitter i sin stol ute i vardagsrummet och har det gött. Han tittar mest på lamporna i väggskåpet men även lite på tvn. Barn och tv är en perfekt komination, en bra barnvakt ;)


Världens sötaste unge, är verkligen så underbart lycklig att han är vår!


Tidigare under kvällen när Melvin låg på mage sin matta så lyckades han två gånger att rulla från mage till rygg. Började nästan att gråta av lycka, den här killen är så duktig.
Vi älskar dig så mycket mitt hjärta!

Nu ska jag fortsätta att plocka md lite annat, innan jag ska ge mig på köket. Det pirrar verkligen i fingrarna på mig!
Ha en fortsatt skön kväll!
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback