Borde vila lite

Gäsp...
Är lite trött just nu, skulle behöva vila en liten stund. Men jag lyckas inte riktigt att somna in, sitter bara och halv sover framför tvn. Melvin ligger brevid mig och söver...ÄNTLIGEN! Han var lite svår att få och somna in efter vi kom hem från promenaden. Han åt lite direkt när vi kom hem och sen satt han i sin stol. Men tyvärr kom han aldrig riktigt till ro, ooch då blir han lite sur. Är glad för att han inte skriker hela tiden men man kan tyvärr inte lämna honom själv. Han vill att man ska bära på honom eller ligga nära. Kan erkänna att det äe mysigt men jag var så trött själv att jag bara ville vila ögonen några minuter.
Fast nu ska jag väl inte klaga, han är ju så underbar och vill ju bara att man ska gosa med honom. Synd bara att man själv inte kan komma till ro nu. Vet att jag måste bli bättre på att vila när han sover men det är lättare sagt än gjort. Nu får jag hoppas att jag kan få vila i några minuter, känner att jag behöver det. Kan behövas om man vill vara vaken mycket ikväll och inatt.
Han var nämligen vaken lite mer än 1 timme vid 3 inatt. Jobbigt eftersom han är pigg då och man själv är trött. Han vill ju inte ligga i sängen då heller utan man får sitta och hålla honom. Och så "pratar" vi lite med varandra =) Härlig liten unge man fått, är värt att vara vaken.
Nej nu kanske jag ska försöka att vila ögonlocken lite...

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback