En kall tisdag

Hallå alla!
Fy så satans kallt det är ute idag, den där vinden biter gott i kinderna. Trodde i helgen att våren skulle göra sitt intåg men inte då. Visst förstod jag att det skulle dröja innan det blev "vår på riktigt" men inte trodde jag att det skulle bli mer snö. Ja se så fel man kan ha.


En frusen Glammomamma!

Det som var så jobbigt idag var ju vinden, blåste nästan storm i vindbyarna. Vi tog nämligen en promenad efter att vi hade varit på BVC, var inte alls skönt. Solen tittade dock fram emellanåt men med en kall temp och hård vind så var det inte skönt. Blev att gå den lite kortare rundan, hade motvind hela vägen. Det var dåligt plogat med, så det blev ju ännu svårare attv ta sig fram med vagnen. Så jag svängde av tidigare och gick till bilen.
Vi skulle hämta älsklingen på jobbet idag, för vi skulle åka och ta kort till tidningen. På tisdagar och fredagar är det drop in för babykort, så idag passade det oss bäst. Gick ganska bra, Melvin blundade tyvärr på kortet, men det får man ta. Bättre det än att han grät eller ser sur ut.
Vi valde att köpa några extra kort och en magnet, längtar tills korten kommer hem. Tror dom kanske kommer på fredag, håller tummarna!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, hörs senare.

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback