Frestande tårta

Har under eftermiddagen beställt en tårta till på lördag. Christian fyllde ju år för snart 1 månad sedan och vi har inte hunnit med att fira honom ännu. Blev så att Pyret valde att komma till världen lite tidigare så vi har valt att vänta lite med firandet. Är lagom att slå ihop födelsedagskalaset och Melvins "välkommande" samtidigt. Blir premiär för många att träffa Melvin på lördag =)
Har fått dela upp firandet till 2 dagar, så denna helg blir en riktig festhelg. Både lördag och söndag kommer det besök, så det kommer bli trevligt. Är ju tyvärr svårt att alla inte kan komma samtidigt, så på lördag kommer syrran ochh broder med sina familjer. Och på söndagen kommer mina föräldrar och Christians systrar och mamma.
Blev i allafall en tårta till lördagen, söndagen bjuder på smörgåstårta tror vi..
Såg den här underbara Hallonmousse tårtan och valde direkt att beställa den. Såg och lät så otroligt god, den är täckt med vit belgisk chocklad, får se om vi delar med oss eller om vi  äter upp den själva ;)
Tror att den kommer att gå hem hos alla...lite roligare än samma gamla Prinsesstårta som det annars brukar bli att man får på födelsedags fester. Den lever i allafall upp till namnet...Hallondröm.


Längtar.....=)

//Glammomamma

Kommentarer
Sandra Axelsson säger:

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm tårtan ser mycket god ut hoppas ni har beställt en stor så man kan äta mycket.Älskar vit ckoklad=).När är det på lördag? Vi ses.Kramar

2009-03-04 | 17:29:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback