Jag vill ju bara ha lite närhet!

Hade Melvin kunnat prata så tror jag att han hade sagt precis så!?

Vår lille sötnos hade lite svårt att somna in igår kväll. Var så tydligt hur trött han var redan vid kl 19 men han är en tapper liten kille som inte vill sova. Han var nära flera gånger att somna men precis när han skulle somna in så vaknade han. Det funkar till en början men vid 21 så var han så trött så trött och ville inte ligga i sin äng och sova. Han somnade till i min famn när han hade ätit men när jag skulle lägga honom i sängen vaknade han och var ledsen. Det funkade bra när pappa gick och bar runt på honom eller låg i hans knä. Men när han skulle läggas i sängen så blev han ledsen.
Det tog nästan 2 timmar att få honom att sova, fast han var så trött. Det var så uppenbart att han bara ville vara nära oss men tyvärr så orkar man inte bära runt på honom hela kvällen.
Fast han är världens mysigaste kille, vi vill ju också bara gosa med honom hela tiden. Är väl för han sover så mycket på dagarna som han vill vara nära oss på kvällarna. Och sen vill han nog mysa med pappa eftersom han är borta på dagarna.


Nu sover han så sött!

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback