Kusinvitamin besök

Nu sitter vi i soffan och tittar på hockeyn efter en liten intensiv dag. Den började redan vid 8 i morse med att ge killen mat för att sedan åka ner till stan och hämta alla tårtor. Kom hem och städade det sista som jag inte orkade med att ta igår. Vid 11 kom första besöket, det var mina syster med familj. Var första gången som kusinerna fick träffa Melvin, dom verkade tycka det var ganska skoj.
Var inte en ny kusin enligt Oskar, utan det var ju Melvin som dom träffade =) Gulligt när dom säger sådana saker, han vet ju inte riktigt vad en kusin är än. Killen är ju knappt 5 år men ack så söt.
Blev en trevlig dag där småkillarna spelade Wii medans vi andra fikade och åt av den underbara tårtan. Kommer nog bli att köpa den flera gånger =) Den blev inte så mastig som många tårtor kan bli, är nog för att det var mousse och inte grädde i.

 
Oskar spelar Wii och en underbar syster =)


Filip blev ledsen och la sig
och sov på golvet!

Vid 14 så kom min bror med familj. Då fick alla kusiner träffa varandra en liten stund innan syrran åkte hem. Kul att se hur mysiga dom är mot varandra. Blir ännu roligare sen när Melvin blir lite större och kan vara med på ett annat sätt.
Var så mysigt att se Jakob, han är äldst....hela 10 år. Han satt och klappade Melvin på huvudet och "lekte" lite med honom. Sedan fick han sitta med lillkillen i knät och så stolt han såg ut. Kan inte fatta att han blivit så stor och så mogen. Tyckte det var nyligen som han själv var så liten.
Emma tyckte att det var lite tråkigt att det blev en kille, hon är ju ensam tjej men vi lovade att försöka få en tjej nästa gång. Även hon satt en stund med Melvin i knät men när han blev lite ledsen tyckte hon nog att det blev lite jobbigt. Hon är bara 6 år så det blir nog lite nervöst när han låter lite. Men hon är så stor också och sköter sig så bra, en riktig liten dam =) Skönt att veta att det finns kusiner som kan sitta barnvakt till Melvin om några år...=) Dom är ju så pass stora då att dom kan ta hand om honom några timmar och tjäna lite extra pengar ;)


Stolta kusiner =)

Nu ska vi ladda inför morgondagen när nästa klan kommer =) Blir lite mer folk på samma gång då men jag vet att Melvin kommer att sköta sig lite bra då som han gjorde idag. Är skönt att det funkar så bra för honom att sova fast det är lite liv runt honom.
Så nu ska jag städa undan lite och sen ta kväll.
Ta vara på er.

//Glammomamma

Kommentarer
Johannes och Elin säger:

Gratulerar till den lille! Vad fin han är! Johannes tycker att Melvins pappa ser lite "konstig" ut på bilden med Sandra :) Sköt om er och ha det bra.



Från Katrineholmarna Johannes och Elin

2009-03-08 | 11:54:02
Bloggadress: http://barnochfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback