Lördags utflykt

God söndags eftermiddag!
Tyvärr blev det ingen uppdatering under gårdagskvällen, orkade inte riktigt. Det var fullt upp hela dagen, från det att vi gick upp tills det att vi gick och la oss.

Dagen startade med familjemys i sängen, är så våra lördagar alltid startar. Pappa är ju ledig och behöver inte gå upp och jobba, så det är kul att hela familjen kan ligga där och ta det lugnt. Sen blev det att ta en lång frukost med Melvin brevid i sin stol. Han är så snäll och sitter nedanför oss och tittar så sött, och ibland pratar han lite. Ser att det inte är långt kvar innan han verkligen kommer börja att jollra.
Sen tog vi och åkte iväg på en liten utflykt till Klädhuset i Falerum. Är en lagom tur en underbar vårdag som det var igår. Tänkte att vi skulle stanna i Åtvidaberg på vägen hem och hälsa på Mollie, hon är ju precis 1 vecka äldre än Melvin. Har  inte träffat henne så vi var lite nyfikna.
Hittade inte så mycket roliga saker i Falerum, var mest kläder för 50+. Fanns mycket bra skor, både för stora och små. Kommer att bli att åka dit när Melvin blir större och köpa skor till honom. Det fanns skor som var bra att ha sen när han börjar på dagis, tex Pax. Allt var ca 20% billigare än i vanliga butiker, så man spar lite pengar på att köpa framförallt skor där.
Så det blev faktiskt ett par skor till Prinsen, hans första par =) Och det var inte vilka skor somhelst, det var ett par Lacoste. Ja det ska verkligen börjas i tid, blir att ha premiär för dom på systers bröllop i maj. Han kan tyvärr bara ha skorna under våren och sommaren, sen är dom nog tyvärr för små. Men jag kommer att spara dom, blir att ställa upp dom på en hylla i hans rum sen.
Det roliga var att hela familjen köpte nya vårskor från Lacoste, pappa var värst som köpte 2 par =) Gäller att passa på när det är billigt, och jag har inte sett dessa modeller tidigare. Kanske är förra årets modeller men vad gör det!?
Nu längtar jag bara efter att det ska bli vår på riktigt så jag kan få inviga dom nya skorna. Igår var ju en skön föraning på hur det kommer att kännas. Var underbart vårväder ute, synd att vi inte var ute och gick mer...men men det kommer fler dagar =)

  
Melvin och mammas nya vårskor =)

Hittade även en snygg längre kortärmad tröja, var skoj också att det var 50% rabatt på den. Så då är det ju självklart att den fick följa med mig hem. Köpte även en snygg långärmad topp från Mexx, älskar dessa basplagg. Lika snygg till en kjol som till jeans eller ett par snyggbyxor.


Toppen från Mexx, bild på tröjan kommer senare!

Efter att vi var klara i Falerum blev det att åka hem tiill Emelie, Christopher och lilla Mollie på fika. Vi åker ju som sagt förbi Åtvidaberg där dom bor, så då var det perfekt att träffas. Har varit så nyfiken på att träffa Mollie och så söt hon var. En liten tjock kindad tös som var hur gullig somhelst.
Så det blev inte en snabbfika som vi hade pratat om från början utan vi blev kvar i ca 3 timmar. Vi hade inte träffats sen innan bebisarna var födda, så det var mycket att prata om. Roligt att höra hur dom hade det med lilltösen, jämföra lite med hur vi har det med Melvin. Var i allafall en trevlig eftermiddag!
Tack för trevligt sällskap familjen Åtvid ;)
Sen fick vi åka hem och invänta farfar som skulle komma förbi och äta. Var en riktigt trevlig kväll, alltid kul när farfar kommer. Han tycker att det är så skoj att träffa Melvin och gosa lite med honom. Han lyckades tillochmed att lugna en liten kinkig Melvin, då blev han stolt =)
Är skönt att få lite avlastning när vi ska laga mat, annars får ju en av oss bära runt på det lilla pyret. Nu kunde ju farfar hjälpa oss.
Uppskattar all hjälp som vi får från våra föräldrar, är underbart gulligt av er!!

Nu ska vi försöka att lägga en trött liten kille i vagnen för att ta en liten eftermiddags tupplur. Han är riktigt trött kan jag lova =)

//Glammomamma

Kommentarer
Pia säger:

Skönt att höra att ni har det bra! Skulle vara kul att träffa er snart! Kram Pia

2009-03-22 | 17:27:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback