Lunchdejt

Nu har vi varit lite effektiva och städat av lite här hemma. Vi valde att göra det nu på morgonen så att det är gjort, skönt att ha det rent och fint ikväll. Sen ska vi ha lite främmande nu till lunch och då är det skönt och det inte ligger skit i hörnen =)
Idag kommer nämligen Sofie och Alfons hit och äter lunch, Sofie är själv under helgen. Och Christian ska ha J idag så då blir det en tjejlunch. Kan vi sitta där och prata lite skit och alla karlar *hihi*
Är min tur nu tycker jag att bjuda igen, har varit där så många gånger nu och fikat. Känner mig som en liten snyltare faktiskt men nu blir det ändring på det =) Ska nog bjuda på lite pasta och någon god sås till det, får hoppas att Alfons äter det!? Fast enligt Sofie får han äta det som står på bordet men jag vill ju att han ska gilla det som bjuds. Vi får hålla tummarna!

Idag så säger vi grattis till morfar och min pappa som fyller 50 idag!!! GRATTIS GRATTIS från Fam Rudqvist!
Dom åkte igår till Köpenhamn för att ha en riktigt skön helg, så firandet blir i samband med påsken. Gäller att alla syskon med familjer är lediga samtidigt, och då var påsken bäst.
Hoppas ni har en jätteskön helg och att ni hittar massor av skoj saker ;)


Tyvärr blir inte bilderna så bra, så man ser inte helt hur färgen ser ut. Men den är inte så orange som den ser ut på bilden.


Vi hörs senare under eftermiddagen och se till att ha en underbar lördag!!
//Glammomamma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback