Måndags bestyr

Tyvärr så blev det inget inlägg igår kväll från första badet, sorry. Var inte så mycket att skriva om eller ta kort på, var över på mindre än 5 min.
Var så att Melvin den lille krabaten låg och sov till strax efter 20 och när han vaknade var han lite komig. Så när vi väl hade tappat upp lite vatten i badkaret och pappa hade hoppat i och satt sig så blev han hungrig. Så han kom inte riktigt i ro för sitt bad men det blir ett nytt försök ikväll, hoppas på att han ska tycka att det är lite skoj då.
Det var inte så att det var skrik och panik men lite gnydde han så vi valde att ta upp honom. Blev lite mys i soffan istället, tror att han tyckte om det med. Lite skönt att ligga nybadad och naken i handduken och äta =)
Hoppas på att det blir lite bilder ikväll när vi gör ett nytt försök med att bada!?

Idag var det återbesök på BVC igen, skulle väga och mäta. Vill lova att denna kille växer så det knakar =)

Vikt nu: 3870 g
Vikt då: 3610 g

Längd: 53,3 cm
Som ni kan se så har bara sen i onsdags ökat 200 g i vikt, fast det borde han med tanke på hur mycket han äter =) Och sen han föddes för 2 veckor sedan så har han växt 3,3 cm. Det går åt rätt håll och det är skönt, ska på återbesök nästa måndag men då blir det bara Melvin och jag som går. Då har nämligen pappa börjat att jobba igen, lite tråkigt men vi visste ju att den dagen också måste komma.
När vi var på väg in till BVC stötte vi även på Lööke och Sofie, mycket trevligt må jag säga. Sofie skulle på öppna förskolan med Alfons och Lööke var på väg till en polare. Så vi hann med att prata lite och bestämde att dom skulle komma över på en fika idag. Så nu sitter vi och väntar på att dom snart ska dycka upp...Eller rättare sagt jag sitter och väntar, Melvin och Christian ligger inne på sängen och sover =) Blir att väcka Christian innan dom kommer.

Senare på kvällen kommer även Christians ena lillasyster och hennes kille och hälsar på. Dom vill som så många andra träffa Melvin. Dom har inte hunni att göra det än så det blir premiär för dom. Ska bli mycket trevligt, passade så bra idag med när vi inte skulle göra något speciellt.
Så denna eftermiddag går helt i fikats tecken =)...and I dont mind ;)

Ha en skön eftermiddag alla!
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback