Melvin tränar!

Oj så stor vår lilla kille bröjar att bli. För varje vecka så händer det nya saker hela tiden. Han är inte så liten längre, för ca 1 månad sedan var han precis nyfödd. Då låg han mest och såg söt ut och sov majoriteten av dagen. Nu är han mer vaken och börjar att upptäcka världen på ett nytt sätt. Det är sjukt hur fort tiden går och ibland känns det som om man inte hinner med, gäller att uppskatta varje minut som man har med honom!

Idag så var vi och köpte ett babygym till vår inte så lilla baby. Han har dom senaste veckorna börjat att röra så mycket på sina armar. Igår kväll låg han i mitt knä och vevade på sina små armar, gjorde mig nästan tårögd när jag såg hur duktig han blivit. Så då bestämde vi oss för att det var dags att köpa ett litet gym till honom.
Vi hittade ett fint från FP, som var riktigt smidigt med. Man kunde vika ihop det och bära med sig som en väska. Mycket smidigt när man ska åka bort, då kan man alltid hålla honom sysselsatt.
Tror inte riktigt att han först förstod vad det var för något vi la honom på när vi kom hem. Han låg först bara och tittade på alla saker som hängde ner övanför huvudet på honom. Men efter ett tag kom han igång och slog lite på nyckelpigan, såg ut som han tyckte det var riktigt roligt. Efter en stund blev det dock lite tråkigt att ligga där på golvet så vi fick plocka upp honom.
Då fick han ligga på pappas bröst och det var ju också skoj, för då kan man ju träna nacken =) Han har blivit riktigt stark faktiskt, kan bero på att vi lägger honom mycket på magen så han ska träna att hålla upp huvudet. Han låg där och tittade upp på både mig och Christian. Han kunde säkert hålla upp huvudet i 5 min innan han var tvungen att lägga ner det och vila lite. Sen började han om igen, en sådan duktig kille han är!


Melvin ligger och "gymmar"


En stark kille!!

Nu ska vi käka lite medan Melvin sover. Han var lite FÖR trött för att somna förut men nu sover han i sin vagn. När han vaknar sen är det dags för veckans bad,JIPPI!!! =)

//Glammomamma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback