Mina två älsklingar!

Undra om jag varit snäll i ett tidigare liv?! Jag måste verkligen ha varit det med tanke på vilken tur jag har haft i detta liv.
Jag har träffat Christian, världens underbaraste man. Den dagen jag träffade honom visste jag att hela mitt liv skulle ta en ny vändning. Det var där och då som mitt nya liv började, mitt liv med honom.
Och titta så bra det blev, nu är vi gifta och har en underbar son ihop. Att säga att jag är välsingnad är det minsta man kan säga. Att varje dag få vakna upp brevid honom gör att jag orkar med dagens alla utmaningar, han ger mig en kraft som ingen annan kan ge mig. Att få dela varje dag med honom gör mitt liv värt att leva, han gör mig komplett!
Är sjukt vad  mycket en människa kan betyda, utan älsklingen skulle jag bara vara halv och min dag skulle vara mörk. Han ger mig ljus och kraft att orka med svåra utmaningar som livet ger en. Mitt hjärta slår volter varje gång han ser på mig. Dom ögonen är värda att dö för, tro mig =) Det är en ära att få vara din fru, jag älskar dig mer och mer för varje dag. Att veta att vi ska dela resten av våra liv ihop fyller mig en sådan glädje.

Ett tecken på vår kärlek är Melvin. Han är vår lilla prins och inget barn är så älskat av sina föräldrar som han är av oss. Att få bära ditt barn var en sådan upplevelse som jag kommer bära med mig hela livet. Han är en länk mellan oss som aldrig kommer att brytas.
Ett nytt kapitel i vårat liv började den 17 feb när Melvin föddes. Om jag fick skulle jag vilja uppleva den stunden igen, mitt i all smärta så kom detta mirakel till världen. Tror jag talar för båda när jag säger att vi aldrig varit lyckligare...kanske på vår bröllopsdag!? =)
Tror inte att det finns något som vi INTE skulle göra för denna underbara lilla kille!

   

Mammas två älsklingar, ni betyder allt för mig!!


Idag var jag och Melvin på veckans besök hos BVC. Tyvärr så var vi tvugna att väcka honom när vi skulle väga honom och det var inte så populärt. Gör ont i hjärtat att behöva väcka honom när han sover så sött men det är ett nödvändigt ont. Fast efter lite skrik och en tripp på vågen så blev han lugn. Och som vanligt så har killen ökat i vikt, gör mamma stolt =) Och han har växt en del med, nu kan han ha mycket utav kläderna han har fått. Bodyn som han hade på sig idag fick han av farfar, hoppas han kan ha den en liten bit in på våren med!? Han var ju så söt i den, en riktigt glassig kille!
Veckans siffror ser ut så:

Vikt förr: 4380 g
Vikt nu: 4630 g
+/-: + 250 g

Längd då: 56 cm
Längd nu: 57,5 cm
+/-: + 1,5 cm

Nu är det dags att ta kväll. Hoppas på att Melvin somnar snart, han är lite småtrött. Just nu sitter han i pappas knä och håller på att somna in.
Ha en underbar kväll och sov så gott när ni nu väljer att nanna kudden!

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback