Morgonpigg

Ja det är vår lilla kille kan jag lova =) Jag har själv alltid varit piggare på morgonen än jag varit på kvällen. Skillnaden nu är bara att jag inte får sova hela nätterna så jag är utvilad när jag vaknar på morgonen. Fast det får man ta när man har barn =)
Melvin sov som vanligt i sin säng i sitt rum men när pappa gick upp vid 6 så bar han in Melvin till vår säng. Han sov så gott hela tiden men när pappa precis hade gått så vaknade han till. Var något som jag inte blev så glad över, var ganska trött. Så jag hoppades på att han skulle lyckas somna men nej. Han låg och "pratade" lite och rörde på sig. Jag försökte att somna om, alla minuter som jag får sova tar jag =)
Fast efter 10 min fick han nog och började låta lite mer. Då fick jag ge upp och ge honom mat, sova får man väl göra i graven =) Nej nu ska jag inte vara sådan, vett att det är sömnen som pratar. Älskar min lille kille och det är värt att vara vaken så mycket!
Nu ligger han här brevid mig i sängen och håller på att somna. Han var så trött efter att ha käkat tillochfrån i 30 min, så när han var klar bytte vi blöja. Blev att gå tillbaka till vår säng, ska själv försöka att sova lite igen.

Vi hörs om någon timme =)
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback