Vårkänsla på händerna

God kväll alla. Hoppas att alla har laddat inför kvällens final i Lets Dance, jag sitter som på nålar =) Jag håller verkligen alla tummar och tår för att Magnus vinner. Kommer att ringa in och lägga min röst på honom, brukar inte ringa och rösta men ikväll gör jag ett undantag!


Hoppas hoppas att han vinner ikväll, det är han värd enligt mig.
Tyvärr blir det ingen bild på naglarna idag, blir inget bra ljus som visar hur färgen ser ut. Blir att ta en bild imorgon när det är dagsljus, hoppas det blir bättre då!?

Kan informera alla om att Melvin var riktigt duktig idag, han ville bara ha lite att äta när vi nästan var klara. Han var så duktig och somnade strax innan vi gick till bussen. Jag hade tid kl 14 och han sov från 13 till 15.30 ungefär, sen vakande han till och skrek lite. Tyvärr kunde han inte få mat direkt, utan han fick vänta till jag fått ett lager av gele borttorkat. Annars så förstör man dom, så lillkillen fick vänta i ca 10 min innan han fick mat. Sen åt han lite och somnade om så gott igen så vi kunde fortsätta. Måste säga att jag var riktigt stolt över hur duktig han var, blev att fira med två klädinköp =) Blev en jättesöt sommar klänning i korall färg....självklart =) Och ett långt enkelt linne från H&M.
Naglarna blev i allafall riktigt snygga. Valde en lite hallon orangeröd färg, lite vårigt fick det allt bli. Tänkte vänta tills nästa gång och göra någon riktigt vårigt. Dom har ju en riktigt snygg korallröd färg som jag är sugen på. Och vid nästa tillfälle så är det verkligen vår, ska tillbaka i slutet på april. Blir att suga lite på den karamellen!
När vi skulle åka hem så passade vi på att ta samma buss som pappa, så jag och Melvin hoppade på bussen inne i stan. Var så bra för då kunde vi passa på att handla lite tills ikväll innan bussen kom in till stan. Var riktigt mysigt att mötas upp på det sättet, annars brukar alltid jag hämta älsklingen på jobbet.
Sen blev det att åka hem och göra lite hemmagjord pizza, älskar att göra egen. Blev lite extra festligt idag med B-sås på, älskar det =) Så nu sitter vi mätta och belåtna i soffan och Melvin håller på att somna in i pappas knä. Han är verkligen världens mysigaste unge. Tror inte han förstår hur mycket vi älskar honom.

Nu ska jag plocka fram lite gott gott till 20 men jag lägger upp lite kort på kläderna senare.
Håll tummarna nu för Magnus!

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback