Allt ska till munnen...

Härligt det är att vakna upp till ännu en underbar dag med sol och hygglig tempratur. Har vaknat flera gånger under morgonen, Melle har velat ha mat och sedan har vi alla somnat om. Men vid kl 9 så fick vi inse att nu blir det ingen mer sömn den här morgonen. Kan faktiskt erkänna att det skulle vara skönt att få sova ut så när man vaknar så känner man sig utvilad. Men det är en sak som man inte får när man har en bebis...
Annars har vi haft en underbar morgon, med mycket mys...som vanligt =) Melvin ligger mellan mig och Christian och sliter tag i allt som hans små händer får tag i. Roligt att se hur stark han har blivit bara dom sista veckorna. Förut kunde han bara lyfta sin lilla napp men nu lyfter han diverse saker hans händer får tag i. Låter som han är en tyngdlyftare, så är ju inte fallet. Men man har så många små skallror som förut var för tunga för honom men nu orkar han att lyfta dom.
Och gissa vart allt tar vägen som han får tag i, jo till munnen. Bebisar tar nämligen allt till munnen för att dom är känsliga i läpparna. Så det är deras sätt att identifiera sig med allt. Sen gnor han även med händerna i munnen, så vi funderar på om det är så att det "kliar" lite. På BVC sa dom att det händer att barn börjar få tänder när dom är ca 4 månander. Vi får se om det dyker upp något =)

Så nu ska jag och Melvin fixa till oss lite, det är kalas på schemat idag. Christian jobbar med J idag så han kommer inte med, och sen är han inte helt i form heller.  Så innan kalaset ska jag och Melle iväg och kolla på några saker. Han har ingen feber idag så vi behöver inte vara hemma och ta det lugnt. Kul att komma ut lite när vi varit hemma en del, bra även för honom med frisk luft.
Nej nu kallar en vaäldigt snabb dusch eftersom Melle är vaken, han ligger och gymmar =) Försökte att få honom att sova lite men det ville han inte. Kan ju inte tvinga honom, så det blir att duscha medans han är vaken.
Ha nu en underbar dag i solskenet, ut och njut är mitt råd till er.

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback