Förmiddags fix!

Vilken start på dagen vi har haft här hemma idag. Efter en natt med mycket sömn vakande jag och Melvin utvilade kl 7.15. Han vaknade två gånger under natten, varav en gång då han ville äta. Vid 5 vill han alltid komma in till oss och lägga sig, så det var ju självklart att han skulle få göra det inatt med.
Så på morgonen har jag städat och plockat undan här hemma. Passade på att tvätta Melles alla filtar och kuddar, bra att tvätta upp dom ibland. Så nu hänger det ute och torkar, är ju härligt att göra det när vädret tillåter. Så ikväll är det bara alla käder som ska hängas in. Blir att rensa ut och vad vi ska ha och inte ha kvar.

Nu ska jag ta tag i allt som har med dopet att göra. Måste boka kyrkan och fixa med inbjudningskorten. Idag fick vi även inbjudan till Mollies dop, blir den 6 juni. Och det är självklart att vi ska gå på det!
Men nu först blir det att ge sig ut på promenad med grannen. Vädret är ju underbart för en långpromenad.

Hörs lite mer senare!
//Glammomamma

Kommentarer
MacNil säger:

Men snälla, kan han få komma hem snart eller? Han låg å grät hela kvällen igår å va förvirrad. Jag var tvungen att ligga sked med honom i flera timmar innan han kunde somna....Han e inte så tuff när man skrapar lite på ytan

2009-05-13 | 12:35:18
Bloggadress: http://www.sodertaljesk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback