Gårdagskvällen

God morgon!
Hoppas att ni alla njuter av solen som skiner utanför fönstret. Det gör jag, gäller att passa på med tanke på att det ska bli sämre väder =(
Idag tog vi alla lite sovmorgon, var skönt att få sova tills man vakande av sig själv...eller Melvin =) Han ville ha mat vid 8.30 ungefär, så jag ammade till en gammal Jönssonligan film som gick på tvn. Är inte så mycket annat att se vid den tiden.
Igår kväll somnade Melle ganska tidigt, även om han vakande till några gånger. Så vi fick faktiskt sitta och äta och mysa för oss själva igår. Man uppskattar det mycket mer när man inte får göra det så ofta. Fast det är mysigt när Melle är med när vi äter också.


Efter vi ätit satt jag och blädrade i H&Ms höstkatalog som kommit. Hittade en del saker som jag ska köpa och ha i huset sen. Man fick även 10% rabatt om man handlade innan 1 juni, sprarar ju några kronor.

Sconesen blev riktigt goda, lagom att äta när man inte är så hungrig. Brukar alltid försöka ha en förpackning hemma, lätt att bara slänga ihop. Man vet aldrig om man får oväntat besök eller bara vill fixa till något lätt att äta på kvällen. Så det är litet tips från mig att ha hemma.
Nu ska vi äta lite frukost och sen se någon film, har inga planer för dagen. Om det är bra väder blir det nog en liten promenad. Är alltid skönt att komma ut och få lite luft och röra på sig.


Igår  kväll så kom årets första regnbåge fram på himmelen. Hade första parkett ifrån vardagsrummet, så jag passade på att ta denna bild. Stämmer det som dom säger...Efter regn kommer solsken!

Ha underbar ledig dag...om ni nu är lediga. För dom flesta är det ju en bonusdag, som lördag ungefär =)
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback