Godmorning sunshine!

Blev verkligen ett solig start i dubbel bemärkelse. Delvis genom att solen skiner in genom fönstren och av ett underbart leende av Melvin. Kan en vecka starta på ett bättre sätt!!?? Jag har mycket svårt att tro det!
Denna dag så ska vi till banken för att fixa klart med kontrakten och det sista med lånet. Idag får vi handpenningen till huset, hurra! Sen ska vi byta till SEB från Nordea, vill ju ha en bankman som man kan få tag i om det är något.  Den som vi haft på Nordea ggår aldrig att få tag i när man ringer. Och lämnar man ett medelande så hör hon aldrig av sig. Nej så kan man inte ha det, så därför byter vi bank och får tillbaka vår gamla bankman. Annika är den bästa man kan ha och sen är det bara ett plus att hon är så trevlig!

Ska även ner på stan och lämna tillbaka lite saker till bröllopet. Det funkade inte så bra som vi trodde att det skulle. Kanske blir att träffa mamma och ta en fika också, alltid mysigt. Tror hon hade några ärenden också att fixa.
Och eftersom vi ska vara på banken 13.30 så blir det att hämta pappa tidigt idag.
Efter banken måste vi ta oss till IKEA, måste köpa lite hyllor och stänger. Dressingroomet håller på att falla ihop, hyllorna gav vika igår. Höll på att få ett utbrott över denna lägenhet, den är som ett korthus som håller på att rasa ihop.
Så innan vi hänger tillbaka alla kläder ska vi rensa ut det vi ska slänga, så slipper vi göra det sen. En mindre sak att göra innan flytten =)

Nu ska jag äta lite frukost och sura lite över att solen försvunnit och att det ska bli regn. Kanske kunde bli lite åska också, fast det är mysigt tycker jag. Så det blir inte att hänga ut tvätten att torka ute idag. Och jag som var duktig och slängde in en maskin strax innan 7 =/
Ha en underbar måndag!

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback