@ IKEA & Mikie

God kväll!
Nu sitter vi och väntar på att Maria, vår frisör ska komma hit och klippa Christian och Mike. Christian behöver klippa sig lite innan lördag och Mike är bara väldigt långhårig. Han ska klippa en liten tuppkam, tror jag kommer bli riktigt tufft.
Eftermiddagen har jag spenderat utan barn ihop med mamma och min syster på IKEA och lite mathandling. Var skönt att åka utan barn och barnvagn, och roligt för Christian att vara själv med Melvin. Fast han gick en liten promenad och sen hem till Mr Mike.
Hittade några roliga saker på IKEA, delvis en underbar lite kokbok och Lunch och brunch. Kommer vi att ha i huset sen, så det är bara att dycka upp på lördagar from december =) Köpte även två stycken små smörgåsbrickor, jättesöta i rosa att ha till mina lattemuggar. Dom stade 25 kr st, inte så farligt tycker jag. Det är smarta bra att ha saker.
Vi hann även med en liten mjukglass i solen efter vi handlat på IKEA. Dom har nog den godaste mjukglassen, den är inte så mastig. Den smakar helt enkelt god len vanilj, som det ska smaka.


Mamma occh jag njuter av den goda glassen.

Efter en sväng in på Maxi och handlat lite så åkte jag hem till älsklingen och Melle som fortfarande var kvar hos Mike. Var nog borta i 2 ½ timme och under den tiden sov prinsen. Så när jag kom dit hade han percis vaknat, satt i pappas knä och myste. Han är mammas stora och underbart gulliga lillkille!

 
Hemma hos Mikie, har min nya linneblus som jag köpte på Cubus. Dom har 30% på alla kläder hela denna vecka =)

Så vi käkade lite mat där och bara pratade lite skit. Klefet passade även på att mysa lite med Melle, dom trivdes bra ihop. Kul att se hur Melle finner sig i allt, han gnäller inte i första taget.
Får lägga upp lite bilder från klippningen senare ikväll. Nu ska vi ha klippmaraton i vardagsrummet, det är service =)
Ha det så underbart så länge!
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback