Ikväll gäller det!

Har nu kommit hem efter dagens kalas. Har lagt upp fötterna i soffan och gjort mig redo för en helkväll i soffan. Om lite mer än en timme börjar årets stora schlager. Är alltid lika roligt varje år och se på eurovision, alla olika bidrag. Alltid några länder som överraskar med ett bra bidrag eller något helknasigt, man vet aldrig.
Det är lite som julafton, man har det lite extra mysigt med god mat och lite annat gott gott. Vi ska mumsa på revbenspjäll och sallad och till efterrätt blir det varm ananas med naturella cashewnötter och smält vit choklad på. För att göra det lite extra gott toppar man med kokosflingor,mmmmmm så gott det är.


Jag hoppas hoppas verkligen att det går hela vägen ikväll!

Så ikväll håller vi en extra tumme för Marlena, tyvärr tror jag inte att hon vinner. Men vi kan ju hoppas på att hon kommer så bra till att vi slipper att kvala nästa år. Tror att hon faktiskt kan gå hem i många länder, det är ett annorlunda bidrag som vi skickar i år. Kanske det vi behöver för att vinna, vem vett??!!
Jag hoppas i allafall att det går bra för henne. Hon har en underbar röst och är det något hon kan så är det att sjunga.
Och i år är det många bra låtar som är med, så jag tror att det blir en rikigt roligt att titta.

Nu ska jag byta om till lite mer komfikläder och sätta mig till rätta i soffan.
Ha en fab kväll och så håller vi alla tummar vi har för att Marlena tar hema hela skiten ikväll!! =)

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback