Liten sovmorgon!

Är fortfarande inte helt utvilad känner jag, skulle kunna lägga mig ner och sova en liten stund. Melvin somnade för ca 40 min sedan, så jag hoppas att han sover en stund till. Så man skulle ju passa på men jag känner att jag skulle behöva fixa lite här hemma. Behöver dammsuga av och sen har jag tvättstugan så jag skulle behöva sortera upp lite tvätt. Önskar ibland att jag kunde få några extra timmar till på morgonen så jag hann med. Att få sova så jag känner mig utvilad och att få fixa det som behövs här hemma.
Ska inte vara sådan, man kan inte fixa allt på en gång när man har småbarn. Det får ta den tid det tar, kan inte stressa runt som man gjorde förr. Får väl vänta med dammsugningen tills jag varit ute och gått, brukar få lite mer energi då =)
Ska vara glad att vi båda två sov till strax efter 8, brukar vara vaken vid 7 annars. Så lite mer har jag allt fått sova =)

Är nog det som står härnäst på schemat, att ge sig ut och gå. Blir ingen grupp idag, har verkligen ingen lust. Kunde det inte varit något roligare, som babysång. Nej nu ska man sitta och diskutera en massa tråkiga ämnen. Det är inget för  mig, vill ha skoj tillsammans med Melvin. Göra något som han också tycker är skoj, och musik och sång är skoj. Får kolla upp om det finns något här i närheten.
Nej nu ska jag ta mig i kragen, fixa till mig och sedan ta tag i tvätten.

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback