Mammas sötnos!

Vilken tråkig start på dagen man får när man ser att det regnar ute. Ingen lust att gå upp ur sängen får man heller, bara dra täcket över huvudet och glömma allt. Vakna till liv igen när solen är tillbaka och termometern står på minst 15 grader. Men så kommer man på att man har barn och då gör det inget att det regnar för varje dag är som en sommardag!
Just nu så ligger han och sover, varit vaken hela morgonen. Så på slutet började han att bli lite ledsen så då blev det att lägga sig i sängen. Funkar alltid att sätta på mobilen och vagga lite med sängen, tar inte många minuter innan han blir lugn och somnar in. Han är verkligen så duktig och stor nu, tiden går bara så fort. Jag tycker att det händer nya saker varje vecka. Bara att försöka att hänga med och njuta av varje dag!


Mammas lillkille ligger och visar magen, kunde inte  låta bli att ta ett kort på honom. Är så otroligt söt!

Jag hoppas på att vädret håller sig så som det är nu, bara mulet. Då kan vi gå ut och gå en liten sväng, för jag är riktigt sugen på det. Det kryper i benen på mig, har nog blivit beroende av att vara ute och powewalka. Har även börjat lite med min pilates igen. Måste bara få in ännu bättre rutin på det men det kommer. Skönt är det i allafall att röra på kroppen, en frisk själ i en sund kropp!
Ha det underbart idag och gör det bästa utav dagen!

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback