Mitt mamma hjärta värker!

God eftermiddag på er!
Nu har jag ätit lite lunch efter en promenad ihop med grannfrun Nilsson. Hon och hunden Alice kom och mötte mig och Melvin vid BVC. Sen gick vi i rask takt våran vanliga runda och så fort det går att gå den nu. När vi började gå så tog den ca 1 timme men nu går vi den på ca 50 min. Skönt att röra på kroppen.

På BVC idag så gick det fint, Melle växer som han ska. Fast det som jag hade glömt bort var att han skulle få 3 månaders vaccination. Tur det, gillar inte att dom ska sticka honom. Gör så ont i mitt mamma hjärta. Visste ju att han skulle gråta och bli ledsen när som skulle sticka honom. Fast allt gick ganska så bra, han grät lite när dom stack honom. Blev en spruta i vardera lår, så nu håller jag tummarna för att han inte blir dålig. Dom kan ju lätt få lite feber och bli lite gnälliga efter. Melvin blev trött och somnade direkt när jag la honom i vagnen.
Jag hoppas verkligen att han inte blir allt för dålig, känns som det skulle vara mitt fel. Allt jag vill är ju att skydda honom från allt ont i världen.
Passar på att ge er månadens siffror också, kan informera er om att jag förlorade stort =)

Vikt då: 5120 g
Vikt nu: 5690 g
+/-: + 570 G

Längd då: 61 cm
Längd nu: 63,2 cm
+/-: + 2,2 cm

På måndag ska vi börja gå på babysång. Satt och pratade med en mamma innan jag fick gå in till min sköterska och hon sa att vi skulle testa. Och det är självklart att vi kommer att göra. Det börjar med sång och efter det är det fika, kommer att bli trevligt. Det som är bra är att det är vid 13.30 på måndagar och då är Melvin ofta vaken.
Ha en fab dag alla!

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback