Morgon uppdate!

Klockan är snart 9 och jag har hunnit med massor. Gjort mig iordning, gett Melvin mat, bytt på honom, satt igång en tvättmaskin och varit ochh tagit blodprover. Det var dags att lämna lite blod för en ny koll på mina värden sen jag fick barn. Medans jag väntade Melvin hade dom gått upp men det ska dom eftersom jag ska ha barn. Men nu när han har kommit ska dom stabilisera sig lite, vi får se om dom gjort det. Har en telefontid men en läkare den 25 maj, så då får vi svaret.
Måste faktiskt erkänna att det är rätt skönt att vara ute vid åttahugget på morgonen. Det är inte mycket folk ute och luften är härligt klar, man får en perfekt start på dagen. Kan jag behöva för idag ska vi städa här hemma. Älsklingen är ledig idag, så jag slipper att göra allt själv =)


På väg till vårdcentralen, härligt med solen som lyser. Blir på underbart humör av det och vilken energi man får!

Igår kväll så kom i allafall febern smygande märkte att han var lite dålig. Han sov hela eftermiddagen och sen var han vaken i ca 1 timme innan han somnade. Så vid 21.30 vakande han men orkade knappt att ge ett ljud ifrån sig. Han låg inne i sin säng och bara tittade, kan lova att det värkte i mitt hjärta. Gör så ont att se honom så nere. Han är inte samma glada lilla kille som han brukar vara.
Så efter vi bytt blöja tog vi tempen, 38.9 i feber. Stackars liten kille, så det blev en supp och sen fick han ligga inne hos oss. Så vi hade kvällsmys hela familjen, och vilken liten kämpe han är. Medans vi låg i sängen så orkar han att le och skratta lite, fast han inte var bra. Han är för underbar, mammas lilla prins. Det är i sådana lägen som mitt hjärta smälter!
Så i morse när vi tog tempen hade han 38.1 grader och han verkade även piggare. Han låg och sprakade med benen och rörde på sig som vanligt. Så han får ingen supp eftersom han verkar så pass pigg. Men vi får hålla koll på honom under dagen och se så inte febern stiger.

Så när jag kom hem från vårdcentralen så låg han och pappa och sov så sött i sängen. Mina underbara älsklingar, är så glad att jag har mina killar. Älskar dom mer än själva livet.
I skrivande stund så hör jag nu att Melle håller på att vakna, börjar nog bli lite hungrig igen. Så det är bäst att gå in och lägga sig och gosa lite med honom innan han får mat.


Mammas två älsklingskillar i sängen. Inbjudande att bara krypa ner och mysa med som!

Ha en underbar start på fredagen, nu är det helg igen =)
Ut och njut av solen som lyser från en klarblå himmel idag!
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback