Ny dag, nya möjligheter!

Sen vi fick barn har jag insett att man påverkar så mycket av sitt liv själv. Att ha insikten att veta att DU själv bestämmer vad som ska hända med ditt liv. Man ser varje dag som en ny möjlighet att förändra till något bättre.
Om man är missnöjd med något i sitt liv så kan jag lova att det går att ändra på, man kanske inte kan göra det på en handvändning men det går. Det gäller att rycka upp sig och titta på sig själv i spegeln och säga JAG KAN! Det kanske inte händer på en gång men man får ge det lite tid. Det kanske inte blir jätte bra med en gång men det blir en förbättring.
Jag har själv många gånger tänkt negativit men i slutändan kommit fram till att inget blir bättre av det.
Ingen annan än jag kan hjälpa mig själv, vill jag inte så kommer det inte att gå.

Det kan ha med åldern att göra, förr ung och dum. Idag är jag äldre och befinner mig i en helt annan livssituation. Jag är gift och jag barn, det är skillnad på att vara singel och bo hemma =) Nu vet jag att jag MÅSTE ta ansvar, det går inte att komma ifrån det. Och om jag inte skulle göra det så skulle inte jag själv bara bli lidande. Christian och Melvin skulle minst lika drabbade, om inte mer.
Nej, jag vet att det är mig själv jag kan förlita mig på. Ingen annan kan få mig att känna mig helt hel. Det är ett pussel med många bitar men jag själv sitter inne med den stora biten. Mår inte jag bra, kommer ingen eller inget att fylla det tomrummet. Lika bra att inse det och ta itu med vad det är som gör att man inte mår 100 %.
Det är så som jag tänker, och jag menar inte att alla ska dela den åsikten med mig. Men det har funkat för mig och det kan vara ett råd att testa.


Jag hämtar mycket kraft hos min älsklingen, vi är ett team som ALLTID jobbar mot samma mål!

Och kom ihåg att det är en ny dag och det är inte försent att ändra på det du vill ändra på. Se det som om det vore en andra chans!
Ha en fab dag alla, soler lyser och det är skönt ute. Kan knappt bli bättre...

//Glammomamma

Kommentarer
MacNil säger:

Ny dag, nya helveten menar du...;-)

2009-05-19 | 14:24:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback