Nya krafter

Hej hopp!!
Det är så jag stutsar upp ur sängen idag, känner mig riktigt utvilad. Dom senaste två nätteerna har Melvin bara vaknat en gång på natt, vid halv tre ungefär. Och sen verkar han ha slutat att vakna vid 5 hugget, skönt =) Istället vaknar han vid halv sju och vill ha lite mat och sedan somnar han om. Så just nu ligger han brevid mig i sängen och snarkar...det är vår prins det!
Jag märker verkligen skillnad i hur mycket sömn gör för en, har vant mig vid lite sömn. Med småbarn ska man veta att sömn kommer LÅNGT ner på listan. Fast kroppen är smart, den ställer om sig och begär inte lika mycket sömn. Men det är lika bra att ställa in sig på att det bara en fas han kommit in i och att man snart är uppe 2-3 ggr per natt igen.


Det är mysigt att ligga under mammas och pappas täcke och sova =)

Så nu ska jag ta tillfället i akt och hoppa in i duschen innan min älskling vaknar och vill äta. Fast det där med långa varma duschar får man glömma. När man är själv vågar jag inte stå hur länge somhelst, även om jag skulle vilja. Även om jag duschar på kvällarna så får jag svårt att stå länge. Vet ju att älsklingen tar hand om honom men det är precis som om jag är inställd på att han kommer vilja ha mat. Måste lära mig att ta det mer lugnt när det kommer till sådana saker.
Nu slog min lillprins upp sina två blå, så vi ska morgonmysa istället =)

//Glammomamma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback