Shoppinglördag!

Har precis ätit lite efter att ha kommit hem efter en sväng på stan. Eller en sväng var nog fel ord, närmare 3 timmar =) Gick ner med mina föräldrar och tittade lite i butikerna och tog en fika. Gjorde en del fynd på rean men även sådant till ord pris. Blev att jag köpte en liten mössa till Melvin, den var så söt på honom. Och den passar hans filt som han har i vagnen, svart och vit. Var små söta bilar på den =)
Och vilken tur det är att man köper kläder ibland, för Melvin kräktes på mig efter han käkat. Och är man inte hemma så kan man ju inte byta kläder. Så det blev att sätta på sig tröjan jag köpte på MQ. Var 50% på den så jag gav baara 200 kr för den. Och så snygg den var, till ett par leggins blir den riktigt bra.


Tunn och härlig är tröjan från MQ, gillade att den var lite längre också. Fast snyggast är nog den sneda knäppningen, en detalj som gör hela tröjan.
Blev även 2 par linnen från H&M, ett mer till vardags och ett till mer fina tillfällen. Lägger upp bilder på dom sen när jag kommer hem.

Christian är hos Figge idag och fixar med tatueringen, blir att skriva Melvins namn på underarmen. Är vad han sa innan men sen vet man ju inte om dom kom på något annat. Har inte pratat med honom så jag vet inte. Blir spännande att se sen när han är klar. Tyvärr så går det inte att göra Melvins hand eller fot vid namnet, han vill inte riktigt vara still när vi försöker att trycka avtryck. Blir att fixa i efterhand, kanske när han är runt 1 år. Lite trist för jag tror att dett hade blivit så snyggt.


Lilla älsklingen ligger och myser i sina nya body som han fick av mormor och morfar i Valborgs present. Fick även ett par snygga byxor till och texten stämmer bra, han är mammas starka kille nu =)


Här ligger han och posar i sin nya mössa, så stilig han blev i den!

Kvällen blir nog rätt lugn, hade tänkt att gå ut och äta och sedan gå på bio men vi skippar nog det. Är rätt trötta efter en tidig morgon, duvor utanför fönstret väckte oss tidigt. Är så förbannad på dom, avskyr deras hoande. Och så hörde vi hur dom gick runt på ballkongräcket. Blev att öpnna dörren ett par gånger för att jaga iväg dom.
Nej så det blir nog att krypa upp i soffan och mysa. Bio och mat går att ta någon annan helg, kommer ju fler fina kvällar. Och om jag vill gå ut och äta så vill jag kunna ta mig ett glas vin till maten och den här veckan har jag redan druckit min kvot. Vill ju inte överdosera så det händer något med lillkillen.

Ha en skön kväll så ska jag försöka att fixa till bloggen så den ser lite roligare ut.
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback