Smått och gott...

God kväll!
Nu får jag lite tid över att sätta mig ner och skriva. Har precis gett Melvin lite käk och nattat honom, han var lite ledsen men det gick bra. Nu får vi bara se hur länge han sover, ibland sover han till 24 och ibland kan det bli 1 timme.  Lite olika men sen eftermiddagen har han inte sovit mycket, någon timme bara.

Nu har jag fixat iordning med mina inköp från dagen. Var en riktigt trevlig dag, fast vi inte hann med så mycket. Får åka tillbaka någon annan dag och titta i dom butikerna som jag inte hann med idag. Speciellt inredningsbutikerna, hann inte med en enda idag. Kanske bäst det, sparade nog en del pengar då =) Kan ju inte gå in i en sådan butik och inte komma ut med minst en kasse. Fast jag ska inte köpa några nya saker, inte innan vi haft visning på lägenheten. Har inte längre någonstans att ha allt. Måste göra mig av med en massa saker under sommaren. Kommer att bli många vändor till tippen =)
Hittade som sagt en del saker på rean, tycker att det var ett litet rån om jag ska vara ärlig. Var inne en sväng på Gina Tricot, som jag handlar väldigt mycket på just nu. Där hade dom massor av smycken för 15 k/st, passade på att köpa några saker. Delvis ett halsband som jag tittat på under våren men varit för dumsnål för att köpa men även ett armband och ett par örhängen.
Köpte mig även en underbart sommrig tunika/klänning, är lite tunn så man måste nog ha ett par leggins under. Tänker inte vara så snäll mot min omgivning att jag går utan ;) Den var i allafall riktigt snygg att ha på sig när det är lite fest. I år ska jag väl kunna festa lite mer än jag gjorde förra sommaren.
Hoppas på att min kära Ramona och jag ska göra stan någon gång i sommar. Det blev inget av det förra sommaren och nu kan man ju ta sig ett glas vin eller två...

 
Halsbandet hade tidigare kostat 200 kr men 15 kr var det allt värt =)


Tyckte att det var silverdetaljerna som gjorde hela tunikan!

Blev även några småsaker till lillkillen, kan inte låta bli att köpa något åt honom. Känner mig lite elak om jag ska vara ärlig =) Han är värd allt fint i hela världen!
Han fick en box med 6 par strumpor, en hyllning till hans underbara far. Det var golfmönster på alla paren, golfbollar, peggar mm. Riktigt söta var dom, så jag kunde inte låta bli. Sen fick han ett par snygga byxor till sommaren, dom var på 50%. Bra med ett par som är lite tunnare, om det blir varmt. Var även ett fräckt mönster på dom, det är bara bonus!
Vi såg även 1 års presenter till honom i den butiken. En liten bärgningsbil i gult och svart, istället för en bobbycar. Den sa mamma att han skulle få av dom och av oss kommer han få en liten bensinpump. Var en pump som ser sådär gammal ut. Den ska han ha stående i sitt rum och bilen kommer han bara få köra på inne i huset. Vi var smarta och valde golven som inte repas så lätt. Så det är fritt fram för barnen att leka precis som dom själva vill.


Tuffaste byxorna till den tuffaste lilla killen =)

 
Strumporna kom i den här söta lilla asken.

Nu ska jag sätta mig ramför tvn och bara slappa lite. Kanske blir en dusch sen för att tvätta av sig dagens äventyr =)
Ha en fab kväll och ta hand om varandra!

//Glammomamma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback