Nu tar vi kväll!

God kväll!
Vilken skön dag vi har haft här hemma. Började med en härlig promenad, regnade lite idag med men det hindrade inte oss. Så länge det inte öser ner så går vi vår vanliga runda. Idag var vi tre stycken som gick, alltid trevligt när man är fler. Vi pratade som vanligt om allt mellan himmel och jord och lite gött skvaller blev det med =) Det går bara inte att låta bli, finns nog ingen som inte håller med mig. Och om ni inte gör det så ljuger ni för er själva, alla skvallrar någon gång! =)

 
Det är mysigt att ha något som luktar mamma omkring sig när man ska sova. Spelar ingen roll att det är en rosa scarf, blir bara ännu mer gullig i det.

Sen blev det att åka hem en sväng till mina föräldrar på en liten fika, fick mammas bullar. Finns det något som smakar bättre än mammas hembakade kanel/vaniljbullar??!!....nej ska väl vara mammas köttbullar i såfall.
Alltid lika trevligt att komma hem dit, Melvin gillar ju att gosa med mormor. Idag satt han i hennes knä och lekte med en liten prasslande påse. Tur att barn inte är lättroade, behöver inte köpa några leksaker till honom =)
Sen bar det av och hämta pappa på jobbet, vi har varit snälla den här veckan när det regnat. Efter det blev att fixa några saker, för att sedan landa hemma och äta lite.
Melvin har varit lite småledsen under kvällen, så kan det bli när man blir övertrött. Så det har varit mycket vaggandes och lite matandes under kvällen. Men som tur är så har man lärt sig lite vad som funkar när man blir så trött. Och självklart så funkar det till slut fför nu sover han.
Han gillar när man lägger huvudet brevid hans och pratar lite med honom. Gör inget om man vaggar lite på sängen samtidigt. Så nu sover han förhoppningsvis ett par timmar, så vi kan få lite tid ihop. Blir inte ofta som vi sitter och myser i soffan längre, viktigt att inte glömma bort den biten. Lätt att man annars glider ifrån varandra och kommer in i "den gråa" vardagen. Och där vill man inte hamna, lätt att man inte hittar tillbaka då.


Melvin tycker bara det blir roligare och roligare att träna nu. Här ligger han i soffan och tränar nacken, nu tränar vi den flera gånger om dagen men det gäller att se upp så han inte vänder på sig. Händer att han gör det ibland och jag vill inte att han ska vara själv ifall något skulle hända så här i början.

Så nu sitter vi och ska se på Niklas mat, älskar matprogram. Kan bero på att jag älskar mat, både att äta och framförallt att laga. Så nu myser vi vidare här hemma.
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback