Underbara 1 maj!

Kunde maj månad börja på bättre sätt!!?? Nej jag tror nog inte det. Solen lyser från en blå himmel och det är varmt och gott ute. Känns som om början på månaden ger en hint om hur resten av månaden kommer att bli. Hoppas verkligen på att maj bjuder på mycket sol och värme, så våren känns lång och härlig.

Vi har spenderat den här dagen på ett lugnt sätt, började med lite sovmorgon och sedan slappade jag och Melvin i soffan medan pappa spelade poker. Skönt att ligga och ta igen sig lite efter en lång dag igår.
Sen tog vi oss i kragen och åktee ner till Tornby, behövde köpa ett nytt myggnät. Det är tyvärr folk som inte kan skilja på mitt och ditt. Som tur är kostade det bara 60 kr. Vi passade även på att prata med dom om vår vagn. Framhjulen är lite skeva och vi ville kolla om dom kunde fixa det. Tyyvärr så finns det ju alltid nötter som jobbar i affär. Någon liten brud på knappt 20 år frågade oss om vi tyckte att det var så farligt. Nej det tycker jag inte utan det är mer att jag vill att en vagn för 6700 ska funka utan några problem. Som tur är fanns det en vettig som hon jobbade med som förstod vårat problem. Så nu ska dom prata med vagntillverkarna om hur vi löser det hela. Helst av allt vill jag bara ha nya hjul men vi får se vad dom säger.
Sedan blev det att gå och titta lite på skjutdörrar på IKEA, ska ha det på övervåningen sen i nya huset. Hade tänkt att ha det som dörrar in till sovrummet istället för vanliga dörr. Vill ha det lite annorlunda och inte som alla andra har det. Hittade ett par i vitt med frostat glas som var snygga, annars blir det hela vita i trä. Vi får se, än är det inte dags på långa vägar.
Vi slog till med att äta ute i solen idag med, var så skönt. Tyvärr blev det ingen gourmet lunch utan McD mat. Vi fick ett sug på nuggets båda två =) Innan hade vi även lämnat in bilen på tvätt och invändig städning. Så då blev det bra att äta innan vi gick och hämtade den. Och vad ren och snygg den blev, skönt att bli av med allt grus från i vintras.

Så nu sitter vi på ballkongen och dricker kaffe medans Melvin ligger i sitt gym på vår säng. Idag är han riktigt på G och slår som bara den på nyckelpigan. Härligt att se vad kul han tycker att det har blivit. Svårt att förstå om man inte har barn vad det känns i hjärtat när man ser honom ligga där. Är verkligenn super stolt över att ha fått en sådan underbar son. Han är mammas ögonsten...och pappas med självklart =) Man kan helt enkelt säga att vi gjorde ett riktigt bra jobb....eller hur älskling! ;)


Det är lätt att det kommer upp lite när man blir sprallig =) När vi låg och myste for armar och ben som bara den. Fast mamma tycker att du är så söt i vilket fall somhelst!

  
Lite bilder från gårdagskvällen. Var så trevligt att Melvin somnade och sov sig genom hela besöket =)

  
Gårdagens dukning! Har verkligen tyckt att det blivit roligt att göra dukningar, går att göra så fint med det mesta man har hemma. Ljuslyktor och några  enkla dekorationetr kan göra underverk.

Nej nu ska jag dricka upp kaffet och få lite sol på nosen.
//Glammomamma 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback