1 november!

Oj oj vad fort det går. Snart är vi inne i december med allt vad det innebär.
Fast jag är ett fan av julpynt, snö, tända ljus, julmusik och för att inte glömma maten =) Har redan nu börjat att fila lite på vad vi ska ha på julbordet.
I år har vi valt att bara vara hemma, inte åka någonstans på julafton. Utan dom som vill komma hem till oss är mer än välkomna. Vi kommer att fixa mat så det finns till alla som vill ha =)

Men nu ska vi först klara av november. En månad som bjuder på mycket skoj. Flytt, kusin Liahs dop, Christians pappaledighet och lite annat smått och gott ;-) Mycket att glädjas över.
Den här dagen bjuder på en liten utflykt till Ulfåsa möbler. Har sett ett nytt matsalsbord där och vi måste ju se det i verkligenheten innan vi slår till =)
Vårat gamla köper Christians mamma och Tomas, så nu är det inga möbler från vardagsrummet som kommer med till huset. Känns lite konstigt...
Vi ska först bara vänta på att Melle vaknar. Han sover just nu så gott i pappas famn =) Vill inte väcka min lilla älskling när han sussar så gott. Har inte hjärta till det och vi har ingen brådska. Dom öpnnar inte förän kl 12 idag, så här är det ingen stress.

Så idag hoppas jag att ni myser till det lite extra. November är en lång grå månad och då kan man behöva börja den på bästa sätt. Laga någon god mat, köp något gott och ta en mysig fika. Eller så tänder ni bara massor med ljus och bara kryper upp i soffan och myser!
Eller så kanske ni har några andra planer för den här dagen?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback