Ändrade planer!

Blev ingen mysmiddag med Sofie ikväll. Hon skulle ha familjemiddag med sin farmor och farfar. Helt förrståligt! Så vi valde att ha en myslördag på stan istället. Och det var nog minst lika mysigt det.
Vi gick och strosade i butikerna, shoppade en massa fint och lunchade. Och allt detta utan barn =)
Nu ska ni inte tro att jag är en dålig mamma som tycker det är SÅ skönt att lämna bort mitt barn. Men det är faktiskt skönt att få göra saker utan Melle ibland. Och några timmar på stan med min sötis Sofie är allt som behövs för att jag ska bli en ännu bättre mamma! Det ger mig otroligt mycket energi!
Blev som sagt lite shopping, ovanligt jag vet ;-) En ny topp, ett vitt lite sötare baslinne, smink från MUS, korthängare, lite adventspynt, födelsedagspresent, lite choklad och säkert en massa små andra saker som jag inte nu kommer ihåg =p
Kommer bli en sväng på måndag igen. Hittade en jättegullig tunnika/klänning på H&M, som jag inte köpte. Sofie köpte den men vi är ju vana att ha samma kläder ;-) Men till julafton kommer den passa perfekt. Får bara hålla tummarna för att den finns kvar!?

Så nu befinner jag mig hemma hos mamma och pappa. Dom var underbara och tog Melle idag =) Även dom spenderade dagen på stan. Och min kära son skötte sig exemplariskt. Det gör mig stolt som mamma och även det ger energi kan jag lova =)
Så nu väntar vi bara på att pappa ska ha hjälpt sin pappa med att flytta lite saker så vi kan åka hem och äta. Blir riktig mysmiddag idag. Den hade varit mysigare om Sofie varit där men det blir i veckan istället. Då kommer ju även man och barn med =D

Dags att hoppa ut och mysa med min son och föräldrar innan vi ska åka hem. Tack för en underbar dag alla inblandade. Och speciellt till mina föräldrar!
Blir lite bilder på min inköp lite senare. Men tills dess får ni ha en mysig lördagskväll och ladda för första advent imorgon =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback