Äntligen tillbaka!

Det var länge sen jag var här inne. Har varken haft något internet eller telefon sen i lördags eftermiddag.
Internet klarar jag mig utan men telefon är svårare. Har ju inte kunnat ringa eller ta emot samtal. Allt vi fått i örat är upptagetsignal.
Så igår när vi ringde Bredbandbolaget fick vi beskedet att vi skulle få någon form av kompensation. Tack men nu när vi flyttar så kommer vi att byta, så vad den kompensation kommer bestå av vet jag inte?!
Normalt har man ju fått en eller flera månader "gratis". Men nu vet jag inte vad dom tänkt, kanske vi får tillbaka sista betalningen?! Det skulle vara bra, några kronor extra att lägga på saker till huset.

Annars har helgen försvunnit lika fort som den kom. Hade fullt upp nästan hela tiden men det gjorde inget för det var trevliga saker som gjordes =)
I lördags kväll var vi ju på middag hos svärfar och Mahnaz. Båda hennes gulliga döttrar var hemma, så det var riktigt skoj.
Det bjöds på massor av god mat, som både vi och Melle njöt av. Det blev även en hel del skratt, väl behövligt. Nu i flyttider så är vi ganska stressade och vill bara ifrån den här lägenheten. Så att få tänka på något annat än flyttkartonger ett par timmar är bara trevligt!
Hade inte räknat med att vara där så länge, med tanke på att Melle gärna somnar hemma i sin säng. Men han var i sitt esse och ville inte sova =) Tillslut så gav han upp efter att ätit glass i pappas knä. Då var han SÅ trött och kunde inte kämpa emot. Så han fick en kudde och sin filt och sen låg han på golvet framför oss och sov.
Spelade ingen roll att musik stod på och vi skrattade och pratade, han sov som en stock! Skönt att kunna slappna av och bara ha trevligt.
Hade ju räknat med att bara kunna stanna några timmar men vi var inte hemma förän efter midnatt. Vet inte när jag var vaken vid den tiden senaste! ;-)

Söndagen spenderade vi till en början i Norrköping. Tittade på kakel till köket, hittade ett mycket snyggt och billigt. Kommer att inhandlas nästa vecka! Blir vitt denna gång, kommer passa bra.
Köpte även en ny dusch till huset. Vi valde ju att inte sätta upp den som man fick. En ful i vitt, nej gammalt 80-tal över det.
Blev en sväng till Babyproffsen för att titta på en kommande vagn. Och den passade i vår bil =D Total lycka för vi har varit lite oroliga över att vara tvugna att byta bil. Men den här vagnen fårprecis plats.
Kanske inte var mitt första handsval men tyvärr kan man inte vara alltför kräsen om vi somsagt inte ska köpa ny bil!
Och efter det bar det hem på middag till mina föräldrar för att fira Farsdag! Bjöds även där på underbart god mat och efterrätt.
Det är alltid lika härligt att komma hem och få god mat serverad och gärna mat som är enkel. Men det ger smaklökarna en fest =) 

Och nu sitter jag här i vårt tomma vardagsrum. Allt vi har kvar är soffbordet, en stol ch ett väggvitrinskåp. Alla andra möbler har nu fått nya hem.
Lööke var här och hämtade soffa, vitrinskåp, tvbänk och ett vanligt skåp igår. Är lite ekovarning härinne nu men det dämpa jag med flyttkartonger.
Har hunnit med att packa några nu på morgonen men det känns inte som om något försvinner från rummen. Skönt att snart bli av med resten av möblerna. Då kanske det känns bättre!?
Ska fixa till mig nu och sen blir det nog en sväng hem till Fam Lööke. Ska lämna en kudde till soffan som vi glömde igår. Och sen vill jag ju se hur det blev i vardagsrummet för dom =)

Skriver lite mer senare!
Puss & kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback