Baby blue eyes!

Blev inte mycket bloggande igår men så är det här ibland. Var två orsaker som gjorde att det inte blev något mer inlägg.
Det första, var knappt hemma på hela dagen och för det andra så gick det SÅ trögt att ladda bilder igår kväll


Sötare och charmigare tjej får man nog leta efter =)

Spenderade förmiddagen och en del av eftermiddagen hos Fam Lööke. Gick dit för att bara ta en förmiddags fika och prata lite skit. Herrn i huset är ju hemma på pappaledighet, så lite skvaller fick jag allt höra ;-)
Skulle gått hem vid lunch för att äta med älsklingen. Han slutar ju tidigt på tisdagar men vi blev bjudna på lunch. Så jag blev kvar och sen kom Christian dit efter jobbet.
Tack för den goda skogssåsen, den var muma! Och tack för sällskapet, både jag Melle och Christian uppskattade det!

Efter det åkte jag hem till mina föräldrar och slappade lite. Christian hade ju J så vi var kvar den en stund på eftermiddagen. Melle fick lite Mellis och jag fick lite mer fika =) Vilka gulliga föräldrar man har!
Fick med mig 2 fina kort på lillkillen som dom tagit. Vilket litet charmtroll man har. Dom kommer att få pryda vår familjevägg i huset!

Kvällen bjöd på lite mathandling och bad för Melle. Han är lite snossig men som tur är har han ingen feber. Tycker han är lite bättre idag, inte lika snorig. Men det vänder snabbt med barn.
Just nu sover han och jag sitter med täcket i soffan. Ska snart ta och packa ner lite saker i kartonger. Har lite kvar i vardagsrummet som ska ner. Ikväll försvinner vårat matsalsbord till svärmor.
Kommer bli massor av utrymme att ställa kartonger på ;-)

Hej så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback