En fab start på helgen!

Vilken härlig eftermiddag jag hade med Sofie igår på stan. Så synd bara att tiden springer iväg när man har trevligt.
Vi hann med lite shopping och fika. Melle sov och Agnes var hur glad somhelst. Hon är så stor nu tjejen, tycker nyss hon var nyfödd. Men som jag brrukar säga, tiden går SÅ fort!
Vi kom även underfund med på Lindex att rulltrappor nog inte är våra vänner =D Herregud säger jag bara!

Blev lite shopping till Melle för min del. En ny snyggbody, ett par mockasiner och ett par myssockar. Mockasinerna invigde han imorse. Och dom var ett bra köp, blir att införskaffa fler.
Dom är helt perfekta nu när han försöker att resa sig upp och lite bättre att "gå" i än vanliga strumpor med halkisar på.
Såg hur mycket söta och gulliga kläder till somhelst till tjejer. Hoppas verkligen på att denna lilla krabat i magen blir en tjej. Annars vet jag inte vad jag tar mig till!!??
Dessa små klänningar, tröjor, kjolar och allat annat mellan himmel och jord är bara FÖR gulliga. Men tänk bara vad ruinerad jag kommer att bli ;-)

Tack gummsigum för den bästa starten på helgen. Det var vad vi behövde =p

Sitter och väntar på att Melle ska somna nu. Han är trött men ska absolut inte sova. Typiskt honom!
Pappa gick precis till J och blir nu borta i 5 timmar. Trist men vi får sysselsätta oss med att köpa fars dagspresent till min pappa. Blir en liten walk efter lunch så vi piggnar till.
Ikväll är vi bjudna på middag hemma hos svärfar och Mahnaz. Egentligen skulle vi åkt dit imorgon men vi hade redan blivit bjudna till mina föräldrar på middag. Lite trist att allt blev på samma dag men nu gick det ju att lösa ändå.
Vi hade som förslag att dela på oss imorgon men det kändes inte heller helt bra. Man vill ju träffa alla och Melle kan ju inte vara på båda ställena. För honom vill ju alla träffa också. Så då blev den här lösningen den bästa!

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch. Ryggen är lite stel efter natten. Har nog legat fel med nacken tror jag!? Hoppas bara på att Melle somnar så slipper jag att stressduscha!
Hoppas ni får en härlig lördag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback