Inget internet!

Hejsan på er!
Nu är vi på besök hemma hos mina föräldrar. Dom har sett efter Melle medans vi var på IKEA och köpte lite möbler. Och när vi var klara där så fick vi lite välbehövlig mat ;-)
Gott att få äta hemlagad när man ätit snabbmat i alla dess former under flytten =) Efter det här bär det av hem till svärmor för lite kvällsmat. Vi blir allt lite bortskämda!

Ja flytten har gått bra. Nu bor vi i vårat underbara hus. Trivs som fisken i vattnet =) Bättre kommer det bli ju mer iordning vi kommer.
Har fortfarande lite kvar i lägenheten att hämta men tills på torsdag ska allt vara tömt och klart för städarna som kommer nästa måndag!
Så tillsvidare har vi inget internet. Så uppdatering på bloggen kommer vara väldigt begränsad den närmaste tiden. Men så fort allt funkar kommer den att uppdateras ännu bättre än den tidigare gjort ;-)

Önskar er ett skönt avslut på den här veckan. Den har bjudit på så mycket skoj. Melles kusins dop, överraskningsfest för Herr Lööke som fyller 30 år idag =) Och självklart flytten! Tack alla inblandade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback