Inte sova mamma!

Försöker att få en trött men inte gnäällig Melle att sova en stund. Tyvärr går det inget vidare. Det är ju så mycket roligare att tag i saker omkring sig och försöka ställa sig upp. Till flytten blir det att sänka sängen helt! För nu tar han tag i gaveln och ställer sig upp.
Hoppas bara på att vi får det lite lättare att söva honom på dagarna när vi flyttat??!! Tror han känner på sig att det är mycket nu. För på dagarna kan han inte somna direkt i sängen. Kvällarna är det inga problem, inte heller när vi är ute och går eller åker bil. Konstigt det där med barn och deras små rutiner/fixider =)

Har under eftermiddagen nu även blivit av med soffbordet. Det tog Carro och Nicke, så nu är det verkligen eko i vardagsrummet. Fast det är skönt, ju mer som försvinner desto lättare kommer det bli att flytta.
Ska försöka att tömma vårat sovrum imorgon. Har inte mycket saker som ska packas ner men måste få ner det innan fredag. Ikväll blir det lite mer från köket, det är snart helt klart. Bara saker kvar som man får ta i bilen för dom inte kan packas ner i kartonger.

Nej nu är det dags att gå in till Melvin igen. Han står upp och sliter i sin mobil nu. Det lilla busfröet =)
På återseende i höstrusket!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback