Jag är helt tagen!

Någon mer än jag som är helt tagen på sängen av kvällens Idol?? Aldrig hade jag trott att alla skulle göra så bra ifrån sig!
Tyckte inte att något bidrag var dåligt. Men det är svårt att inte älska Erik. Var nästan så han lät bättre än orginalet! Om Laila grät så fick jag gåshud, SÅ BRA var det! Men även Reza, som är lite av en favvis var riktigt bra. Hennes röst var som gjord för låten!
Men avslutningen innan röstningen var ändå bäst. Valet att sjunga Chicagos gamla dänga fick mig riktigt rörd. Är nog bebishormoner =)
Är ju min och älsklingens låt! Och att den var skriven 84, året jag är född. Måste ju bara vara ett tecken =p Var redan då bestämt att jag skulle sitta här med denna underbara man!

Nej nu ska jag se hur det här slutar. Tyvärr åker nog Eddie. Var en för svår låt för honom, synd! Men jag hoppas på att Tove åker. Gillar inte hennes röst. Den är för "vanlig", om man nu kan säga det?!
Sen väntar sängen och lite mys. Härlligt =)

Sov så sött!


Kommentarer
emma säger:

ja det är sjukt skönt när man slipper stressa med städningen av den "gamla" lägenheten. hoppas du har haft en bra kväll nu? (:

2009-11-06 | 23:21:00
Bloggadress: http://frokenbitterfitta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback