Julkänsla i köksfönstren


Färdigplanterade amaryllisar i fönstret.

Nu har jag planterat om amaryllisen som jag köpte idag. Måste erkänna att jag blev mycket nöjd!
Just att göra små blomsterarrengemang tycker jag är ganska kul. Och oftast blir dom ganska så bra =) Nu kommer det nog bli många sådana i huset. Inga stora men små att ha på bordet eller trappfönstret. Och särskillt dyrt är det inte heller. Små gröna växter är billiga och dekorationsstenar, sand och änglatråd räcker till många blommor. Lätt och enkelt att piffa till nu i vintermörkret!

 
Närbilder på mina små skapelser. Ni får ta att jag är lite extra stolt över dom ;-)

Dom gröna växterna i Melles rum blev också riktigt bra. Så nu ska bara en gardin upp så kommer det att bli riktigt fint. Men vi har ingen brådska, så länge det är klart till jul ;-)
Nu ska vi ha lite familjemys här hemma. Melle är på riktigt festligt humör =) Det skrattas och pratas heljvilt här hemma just nu. Men snart är det nattning och en välbehövlig dusch för min del. Mitt ryggslut värker efter allt bärande och konkande den senaste veckan.
Blir att boka en tid på PAUS snart och utnyttja mitt presentkort. Behöver att bli lite bortskämd utan man och barn ;-) Det behöver alla småbarns föräldrar. Och det gör oss till bättre föräldrar!

Njuta av denna söndagskväll!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback