Norrköping!

Har spenderat dagen i Norrköping med min kära mamma. Var riktigt mysigt, i motsatts till hur vädret var.
Blev lite shopping också ;-) En topp till mig från Gina tricot. Den är lite vidare och perfekt att växa i. Är inte särskillt sugen på att handla käder just nu.
Passade även på att köpa en present. Såg så mycket sött att jag höll på att bli helt sjuk i huvudet =) Ville verkligen shoppa loss men det får allt vänta.
Blev ju även lite fika och god lunch. Fick mig allt lite kaffe idag, i form av en latte. Gud så gott och det räcker för att stilla mitt värsta begär. Men tyvärr får jag dela den med Melle. Han är lite förtjust i den skummade mjölken =) Men han får bara lite, så oroa er inte för att han får någon kaffechock!
Passade även på att fynda Dust it till håret. Är ett torrschampo som ska ge lite extra volym. Kan behövas till mitt hår som är så tunt.
Har testat det en gång tidigare och det var på min bröllopsdag. Hade ju inte utsläppt men det fick lite extra lyft på håret, så vi behövde inte tupera så mycket. Får se om det kommer funka lika bra nu?!

Så tack lilla mamma för en riktigt trevlig start på veckan!

Nu ska jag snart ta och och bädda in nya lakan. Älskar att lägga mig i nybäddad säng. Luktar gott och det känns mycket fluffigare =)
Hoppas på att få sova bättre inatt med. Melle sov väldigt oroligt inatt. Mycket mardrömmar tror jag men även att han råkar sätta sig upp i sömnen. Hur han nu lyckas med det??!!

Önskar er en mysig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback