Packat, matat & sms

Nu har jag nästan tömt allt som finns i skåp och hyllor i vardagsrummet. Är bara någon lykta, tavlor och lite annat som jag inte vill plocka ner i kartonger, utan tar direkt i bilen.
Och snart försvinner bordet och stolar. Jesus vad kartonger som kommer att få plats härinne då. Blir nog att åka till tippen imorgon och slänga den gamla mattan som legat under bordet. Då blir vi av med den med =)
I början på nästa vecka försvinner alla andra möbler från vardagsrummet. Då får dom åka till sitt nya hem hos Fam Lööke. Blir en Bertby kvar på väggen och någon tavellist och hylla. Skönt!

Har även hunnit med att ge Melle sitt Mellis. Blir som vanligt havregrynsgröt. Tycker det är bra för han håller sig mätt och han tycker om det. Skulle dock vilja kolla upp om man kan börja ge honom Riskvick eller vad det heter. Samma sak som är i Risifruttin. Han har fått smaka lite av mig och han verkligen älskar det.
Blir att ringa och kolla imorgon på BVC. Se om det är ok?!
Hann även med att sms med Sofie samtidigt som jag gav Melle mat. Vilka elaka människor vi är gumman ;-) Nej, vi skojade mest men vad roligt det är att ha någon som delar samma åsikter.

Dags att plocka undan lite innan folket kommer och flyttar bordet. Tänkte ta och ställa ut stolarna i hallen. Förbereda lite gör ju aldrig någon. Då kan vi börja att riva ner saker från köket ikväll =D

På återseende!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback