Saffranskaka hos mamma!

Nu är jag mätt och belåten i magen. Har precis fikat hos min älskade mamma. Hon hade bakat en saffranskaka tidigare på dagen och den njöt vi av nu efter en eftermiddag nere på Ikano. Usch vad folk det var, förstår inte varför jag skulle ner dit och trängas?! Men ett par hissgardiner till köket blev och lite kläder till Melle. Så lite nöjd är jag faktiskt.
Tyvärr blev det inga blommor, hittade inga so  jag blev helt nöjd med och gröna växter till Melles rum lyste helt med sin frånvaro. Så en sväng till Blomsterlandet blir det imorgon och då hoppas jag på lite mer tur =)

Det gick inget vidare för pappa på pokern heller. Men det viktigaste var att komma iväg några timmar och få ha lite skoj. Tänka på något annat än flytt och renoveringar!
Så när han kom hit blev det mysfika. Att äta saffranskaka får mig att längta ännu mer till julen. Iår känns den mer speciell än någonsin. Det är ju helt Melvins förtjänst!
Hans första jul och vår första jul som en "riktig familj". Så att jag längtar till allt som har med julen att göra kanske inte är alltför konstigt!

Nu är det dags att dra sig hemmåt. Tänkte flörta in mig hos min man, så kanske jag kan få upp mina gardiner redan ikväll ;-)
Ha en underbar lördagskväll mina vänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback