Skön start

God morgon på er! Hoppas att ni sovit gott!? Det måste jag faktiskt säga att vi har gjort. Nätterna den senaste veckan har faktiskt varit bättre än på länge. Hoppas bara det får fortsätta så ett tag =)
Har haft en mysmorgon med Mama läsning i sängen medans Melle och pappa tittade på barnprogram. Lite så jag skulle vilja kicka igång alla dagar. Tyvärr så varar det bara till januari, då börjar älsklingen att jobba igen. Men samtidigt kommer jag och Melle hitta våra rutiner igen. Lite uppdaterade med tanke på att vi flyttat och har närheten till naturen bara runt knuten. Så många långa promenader vi kommer att ta nu.

Ska snart åka iväg till lägenheten och hämta dom sista små sakerna. Lite sorgligt känns det allt men samtidigt väldigt skönt. Nu kan vi lägga all tid och fokus på det som vi ska göra i huset.
Har lite spots som ska upp i taket och ett matsalsbord att hämta. Även det sista småplocket. Vitrinskåpen ska målas vita och sedan hängas upp på väggen. Kommer nog att ske under nästa vecka. Då försvinner dom sista kartongerna från vardagsrummet. Det ska bli skönt!

Dags att hoppa in i duschen och sen ska vi packa in oss i bilen och fara iväg. När farfar kommer i efter lunch rymmer jag och Melle och köper lite blommor. Vi kanske får lite härligt sällskap av mormor?! Det hoppas vi på ;-)
Vi hörs senare under dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback